Capturarea amintirilor cu burtica este un moment important și emoționant, de aceea mai jos găsiți răspunsuri la cele mai frecvente întrebări legate de sesiunea foto de maternitate.

Când venim la ședința foto?

Perioada perfectă pentru ședința foto de maternitate este între săptămânile 27-34 de sarcină. Atunci burtica este conturată și viitoarea mămică încă este activă și poate rămâne concentrată pe toată  durata ședinței foto.

Ținutele voastre

Vă recomand să evitați vestimentația cu logo-uri, scrisuri, pătrațele, dungi, precum și cele lucioase sau cu paiete. Cele mai potrivite sunt ținutele simple în culori neutre (alb, gri, negru, crem sau pastel).

Vestimentația simplă nu se demodează.

Studioul are ținute foarte drăguțe pentru mămici. Diferite rochițe, materiale fluide sau body-uri.Taticii trebuie sa vina cu cămașă alba sau cu oricare alta culoare uni. În funcție de stilul de fotografie ales puteți opta pentru tricou simplu cu guler, uni sau la bustul gol.

Ședințele foto Milk Bath sunt doar pentru viitoarea mămică. Ținutele sunt puse la dispoziție de către studio (rochita alba de dantele, body-uri, materiale fluide) dar puteți veni si voi cu lenjerie intima asortata etc.

Florile și laptele este inclus în pachetul foto.

Durata ședinței foto de maternitate!

Durata ședintei foto este de 1-3 ore în funcție de pachetul foto ales.

Ce trebuie să aduceți

În studio, încălțările folosite trebuie să fie impecabil de curate. Ele trebuie aduse de acasa. Nu se acceptă incălțări de stradă în studio.
Pentru ședința Milk Bath de preferat sa aduceți un prosop pe care să-l folosiți la finalul ședinței foto.

Recomand să aduceți ecografia bebelușului.

De știut la intrarea în studio

  • Sedința foto are loc intr-un studio situat in București, Str Dantelei, nr 65, colț cu str. Arefului. Este o proprietate la curte cu o locatie nou costruita.
  • Accesul în studio se fara fară incaltamintea de stradă, aceasta fiind lăsată la intrarea în studio. De obicei eu fotografiez pe toată lumea la tălpile goale. Daca doriți sa aveți incalțări la ședință trebuie să veniți cu ele la pachet de acasă (curate pe talpă).

Dacă unul din membrii familiei este bolnăv

Pentru a menține clienții cât și pe mine (fotograful) sănătoși, dacă oricare din membrii familiei are probleme de sănătate ce sunt potențial contagioase (răceală, gripă, enterocolite, tuse etc.) sesiunea se va reprograma. Studioul este igienizat înainte de fiecare sesiune.

Toată vestimentația este spălată și călcată la abur după fiecare folosire.

Ce înseamnă un decor si câte decoruri se vor face?

Decorul este locul unde se fotografiază viitorii părinți. Un decor este format din fundal (print cu imitație lemn, pânză pictată manual, fundal de hartie neutru sau colorat sau geamul cu perdele și lumină naturală) si vestimentatie.

Unele decoruri pot fi mai elaborate și pot conține și alte elemente (flori, șemineu, uși de lemn etc). Aceste decoruri sunt folosite in perioadele de primăvară sau de Crăciun.
În același decor viitorii părinți pot fi fotografiați în poziții diferite și din unghiuri diferite ca produsul final să aibe unicitate.
În funcție de pachetul foto ales se pot folosi între 3-5 vestimentații diferite.

Cum primim fotografiile?

Imaginile needitate, le veți primi într-o galerie privata, online, a doua zi dupa ședinta foto. Această galerie nu poate fi descărcată si salvată. Ea poate fi doar vizualizată. Aici puteți alege fotografiile preferate dupa cum sunt incluse în pachetul ales. Selecția lor se trimite automat către mine. Fotografiile editate le voi incărca într-o galerie privata, online, in 3 saptamâni de la primirea fotografiilor preferate. Acestea se pot descărca și salva.

Daca vreau mai multe fotografii decat cele incluse in pachetul foto ales?

Se pot achiziționa extra cu 15 lei/imaginea. Majoritatea familiilor consideră că numărul fotografiilor incluse în pachetele foto sunt suficiente.

Se semnează contract?

Desigur. Contractul îl veți primi în avans pentru a putea fi studiat, și îl vom semna împreună în ziua ședintei foto.