FAQ2020-12-20T02:42:18+02:00

Intrebari si raspunsuri!

“Vin în întâmpinarea voastră cu cele mai frecvente întrebări din partea clientilor.”

TAVI TANASEFOTOGRAF

Ce trebuie să stiu pentru Sedinta foto de Maternitate si Milk Bath2020-08-12T21:13:44+03:00

Capturarea amintirilor cu burtica este un moment important și emoționant, de aceea mai jos găsiți răspunsuri la cele mai frecvente întrebări legate de sesiunea foto de maternitate.

Când venim la ședința foto?

Perioada perfectă pentru ședința foto de maternitate este între săptămânile 27-34 de sarcină. Atunci burtica este conturată și viitoarea mămică încă este activă și poate rămâne concentrată pe toată  durata ședinței foto.

Ținutele voastre

Vă recomand să evitați vestimentația cu logo-uri, scrisuri, pătrațele, dungi, precum și cele lucioase sau cu paiete. Cele mai potrivite sunt ținutele simple în culori neutre (alb, gri, negru, crem sau pastel).

Vestimentația simplă nu se demodează.

Studioul are ținute foarte drăguțe pentru mămici. Diferite rochițe, materiale fluide sau body-uri.Taticii trebuie sa vina cu cămașă alba sau cu oricare alta culoare uni. În funcție de stilul de fotografie ales puteți opta pentru tricou simplu cu guler, uni sau la bustul gol.

Ședințele foto Milk Bath sunt doar pentru viitoarea mămică. Ținutele sunt puse la dispoziție de către studio (rochita alba de dantele, body-uri, materiale fluide) dar puteți veni si voi cu lenjerie intima asortata etc.

Florile și laptele este inclus în pachetul foto.

Durata ședinței foto de maternitate!

Durata ședintei foto este de 1-3 ore în funcție de pachetul foto ales.

Ce trebuie să aduceți

În studio, încălțările folosite trebuie să fie impecabil de curate. Ele trebuie aduse de acasa. Nu se acceptă incălțări de stradă în studio.
Pentru ședința Milk Bath de preferat sa aduceți un prosop pe care să-l folosiți la finalul ședinței foto.

Recomand să aduceți ecografia bebelușului.

De știut la intrarea în studio

  • Sedința foto are loc intr-un studio situat in București, Str Dantelei, nr 65, colț cu str. Arefului. Este o proprietate la curte cu o locatie nou costruita.
  • Accesul în studio se fara fară incaltamintea de stradă, aceasta fiind lăsată la intrarea în studio. De obicei eu fotografiez pe toată lumea la tălpile goale. Daca doriți sa aveți incalțări la ședință trebuie să veniți cu ele la pachet de acasă (curate pe talpă).

Dacă unul din membrii familiei este bolnăv

Pentru a menține clienții cât și pe mine (fotograful) sănătoși, dacă oricare din membrii familiei are probleme de sănătate ce sunt potențial contagioase (răceală, gripă, enterocolite, tuse etc.) sesiunea se va reprograma. Studioul este igienizat înainte de fiecare sesiune.

Toată vestimentația este spălată și călcată la abur după fiecare folosire.

Ce înseamnă un decor si câte decoruri se vor face?

Decorul este locul unde se fotografiază viitorii părinți. Un decor este format din fundal (print cu imitație lemn, pânză pictată manual, fundal de hartie neutru sau colorat sau geamul cu perdele și lumină naturală) si vestimentatie.

Unele decoruri pot fi mai elaborate și pot conține și alte elemente (flori, șemineu, uși de lemn etc). Aceste decoruri sunt folosite in perioadele de primăvară sau de Crăciun.
În același decor viitorii părinți pot fi fotografiați în poziții diferite și din unghiuri diferite ca produsul final să aibe unicitate.
În funcție de pachetul foto ales se pot folosi între 3-5 vestimentații diferite.

Cum primim fotografiile?

Imaginile needitate, le veți primi într-o galerie privata, online, a doua zi dupa ședinta foto. Această galerie nu poate fi descărcată si salvată. Ea poate fi doar vizualizată. Aici puteți alege fotografiile preferate dupa cum sunt incluse în pachetul ales. Selecția lor se trimite automat către mine. Fotografiile editate le voi incărca într-o galerie privata, online, in 3 saptamâni de la primirea fotografiilor preferate. Acestea se pot descărca și salva.

Daca vreau mai multe fotografii decat cele incluse in pachetul foto ales?

Se pot achiziționa extra cu 15 lei/imaginea. Majoritatea familiilor consideră că numărul fotografiilor incluse în pachetele foto sunt suficiente.

Se semnează contract?

Desigur. Contractul îl veți primi în avans pentru a putea fi studiat, și îl vom semna împreună în ziua ședintei foto.

Care sunt preturile pentru o sedintă foto?2020-06-09T00:06:09+03:00

Prețurile le găsești aici, pe site, la categoria PRETURI.

Dacă aveți nevoie de o ofertă personalizată îmi puteți scrie la tavi.tanase@gmail.com, pe pagina de Facebook sau telefonic la 0770840262.

Cu cât timp înainte trebuie să fac o programare?2020-06-09T00:10:31+03:00

Programările se pot face cu minim 2 saptamani înainte de data ședinței foto.

Trebuie să aduc ceva la sedinta foto?2020-06-09T00:11:34+03:00

Pentru fiecare tip de sesiune veți primi toate informațiile necesare, ce includ adresa unde trebuie să veniți, ce ținute trebuie pregătite cât și alte detalii importante pentru ca sesiunea să fie una plăcută.

Pentru sesiunile de maternitate, nou născuți, băieței până la 2 ani și fetițe pana la 4 ani, studioul are recuzita, deci puteți veni relaxați.

Ce trebuie să stiu pentru Sedinta foto de Nou Născut2020-06-09T00:20:08+03:00

Pregătirea pentru sedinta foto a unui nou născut necesită destul de putină pregătire. Mai jos aveți toate informațiile necesare.

Când venim la ședința foto?
Pentru ședința de nou născut este bine de știut că aceasta trebuie programată din timpul sarcinii (cu data aproximativă) urmând ca data exactă sa fie fixată imediat după ce bebe se naste.
Perioada perfectă pentru ședința foto de nou născut este când bebelușul are între 7-14 zile de viată. Ședinta foto nu presupune nici un pericol pentru bebe, acesta fiind asezat în poziții asemănătoare cu pozițiile din burtica mamei.
Atunci el doarme foarte bine și îl putem muta cu ușurința dintr-un decor in altul menținându-și pozițiile fetale. Ulterior acestei vârste nu mai doarme atât de mult, pot apărea colicii și puseele de crestere în care bebe mănâncă mai des.
Dacă această perioadă a trecut nu înseamnă că nu mai putem realiza ședința foto. Ședințele de nou născut se pot realiza pâna la 8 săptămani de viață ale bebelușului.

Ținutele bebelușului
Eu fotografiez copiii nou-născuți cu și fără pampers. Studioul va fi încălzit corespunzător, prin pardoseală – nu aveți motive de îngrijorare legat de acest aspect.
Se folosesc diferite accesorii special realizate pentru bebe, cu materiale care îndeplinesc siguranța bebelușului.
Vestimentația si accesoriile sunt ale studioului și sunt pregătite de mine. Nu trebuie să aveți grija lor.

Aveți posibilitatea de a alege culorile și recuzita preferată înainte de a ajunge la studio. Dacă aveți un obiect preferat pe care doriți să-l pastrăm in fotografii îl puteți aduce să-l fotografiem într-unul dintre decoruri.

Vestimentația părinților
Vă recomand să evitați vestimentația cu logo-uri, scrisuri, pătrațele, dungi, precum și cele lucioase sau cu paiete. Cele mai potrivite sunt ținutele simple în culori neutre (alb, gri, negru, crem sau pastel).
Vestimentația simplă nu se demodează și mai ales îl pune în evidență pe bebe.
De cele mai multe ori fotografiile cu părinții vor fi realizate pe fundal alb.
Pentru mămici studioul pune la dispoziție rochite pentru maternitate care se pot folosi și pentru sedințele de nou născut sau familie.
Pentru surioarele cu vârsta de pana la 4 ani studioul pune la dispoziție diferite rochițe din care va puteți alege una pentru cadrele de familie.

Durata ședinței foto de nou născut!
Pentru pachetul foto în care este fotografiat doar bebelușul, ședința foto are ca timp de lucru 1 oră, dar puteți lua în calcul 1 oră jumătate ce include și sosirea la studio, dezbrăcarea și îmbrăcarea bebelușului.
Pentru pachetele foto ce includ și cadre cu părinții sau după caz și cu frații, sesiunea foto va dura aproximativ 3 ore. Putem face fotografiile cu familia la început, ca apoi tati să poată sta cu frațiorii sau sa se relaxeze afara, in gradina, la o cafea. Este valabil doar dacă tati nu are răbdare sau în studio este mult prea cald pentru el.
Studioul este situat pe o proprietate la curte, unde există terasa special dedicată părinților.

Ce trebuie să aduceți
Trebuie sa aduceți laptele pentru bebe, dacă nu e alăptat sau primește încă completare cu lapte praf (minim 3 mese de adus) si suzeta. Este important ca bebelușul să aibă suficient de mâncare, pentru că pe parcursul ședinței ei au nevoie să fie sătui și hidratați ca să poată dormi adânc pentru poziționările specifice nou născuților.
Suzeta este folositoare chiar dacă bebe n-o acceptă incă sau dacă nu doriți s-o folosească pe viitor. O s-o folosim decât la nevoie.
Restul lucrurilor necesare le gasiți la studio (pampers, servețele umede, ser fiziologic, servețele speciale pentru ochi, comprese sterile, suzete). Daca doriti sa veniti cu ele de acasa, o puteti fac

Bebelușul trebuie să doarmă sau să fie treaz la sesiunea foto?
Scopul ședinței foto cu un nou născut, este ca bebelușul să doarmă, pentru a obține fotografiile pe care le vedeți în portofoliu. Pentru a dormi mai bine bebe la sesiunea foto, vă rog sa țineți cont de câteva lucruri:
• vă rog să îl îmbrăcați pe bebe doar cu pampers și un body întreg cu capse, mai larg, pentru a-l putea da jos repede și fără multe manevre.
• dacă se poate, vă rog să-i calculați orele în care bebelușul manâncă ca acestea să coincida cu momentul în care ajungeți la studio. Când bebelușii sunt treji, de obicei se agită și nu vor putea fi poziționați în pozițiile pe care le vedeți în portofoliu. Știu că sunt minunate cadrele și cu ei treji, și dacă bebe ne permite voi face și cu bebe treaz.
• În cazul bebelușilor alăptați exclusiv la sân este bine ca mami să evite alimentele excitante și cele care provoacă gaze.
• suzeta – știu că e un subiect controversat – dar dacă se poate, doar pentru sesiunea foto, să aduceți una – ne va fi de mare ajutor în momentele în care reflexul suptului e foarte puternic, deși bebelușul este hrănit și aproape adormit. Nu se va obișnui cu suzeta în urma sesiunii. Eu am și suzete de unică folosință sigilate în caz că nu aveți suzetă acasă.

Pot veni cu bunicii, nașii, sau alte persoane la ședința foto?
Bebelușii sunt foarte sensibili la orice stări de agitație cât și la stimuli auditivi, de aceea alte persoane înafară de părinți și frățiori/surioare nu sunt admise la ședința foto pentru a menține o stare de calm în studio propice pentru fotografierea micuților într-un timp mai scurt.

De știut la intrarea în studio
• Sedința foto are loc intr-un studio situat in București, Str Dantelei, nr 65, colț cu str. Arefului. Este o proprietate la curte cu o locatie nou costruita.
• Accesul în studio se fara fară incaltamintea de stradă, aceasta fiind lăsată la intrarea în studio. De obicei eu fotografiez pe toată lumea la tălpile goale, iar la sesiunile de nou născut, încadrările se vor face de la talie în sus. Daca doriți sa aveți incalțări la ședință trebuie să veniți cu ele la pachet de acasă (curate pe talpă).

Dacă unul din membrii familiei este bolnav?
Pentru a menține clienții cât și pe mine (fotograful) sănătoși, dacă oricare din membrii familiei are probleme de sănătate ce sunt potențial contagioase (răceală, gripă, enterocolite, tuse etc.) sesiunea se va reprograma. Studioul este igienizat înainte de fiecare sesiune.
Toată vestimentația este spălată și călcată la abur după fiecare folosire.

Ce înseamnă un decor si câte decoruri se vor face?
Decorul este locul unde se fotografiază bebelusul sau familia.
Un decor este format din fundal (print cu imitație lemn, pânză pictată manual sau geamul cu perdele și lumină naturală), accesorii ( găleată, cosuleț, leagăn etc), blănițe și materiale colorate, wrap-uri și vestimentație. Unele decoruri pot fi mai elaborate și pot conține și alte elemente (flori, șemineu, uși de lemn etc). Aceste decoruri sunt folosite in perioadele de primăvară sau de Crăciun.
Intr-un singur decor se pot schimba câteva accesorii care nu depind de trezirea și mutarea bebelușului (flori, căciulițe, bentite).
Fotografiile vor fi realizate din unghiuri diferite ca produsul final să aibe unicitate.
La pachetul foto doar cu bebelușul se vor face 3 decoruri diferite iar la pachetele cu parinții sau copiii existenți se vor face 4 respectiv 3 decoruri diferite. Pe langa decorurile cu bebe la aceste pachete se adauga si decorul cu intreaga familie (fereastra cu lumina naturala si canapea, fundal alb sau crem)
Pachetul foto in care exista și copiii existenți necesită mai multă atenție și implicit mai mult timp pentru realizarea fotografiilor de familie. Aici avem doar 3 decoruri diferite cu bebe.

Ce inseamnă fotografie compusă digital?
Pentru pachetul foto cu bebe și părinții aveți incluse 3 fotografii compuse digital.
Aceste fotografii sunt realizate cu bebe într-un decor real în studio și ulterior bebe este decupat în photoshop și așezat într-un alt decor existent doar în format digital.

Când și cum plătim? Se achită avans?
Plata se face la sfârșitul ședinței foto, în numerar sau prin transfer bancar. Eu nu percep avans, am doar rugamintea de a fi anunțată daca intervine o situație excepțională ce vă împiedică să ajungeți la ședința foto.

Cum primim fotografiile?
Imaginile needitate, le veți primi într-o galerie privata, online, a doua zi dupa ședinta foto. Această galerie nu poate fi descărcată si salvată. Ea poate fi doar vizualizată. Aici puteți alege fotografiile preferate dupa cum sunt incluse în pachetul ales. Selecția lor se trimite automat către mine. Fotografiile editate le voi incărca într-o galerie privata, online, in 3 saptamâni de la primirea fotografiilor preferate. Acestea se pot descărca și salva.

Daca vreau mai multe fotografii decat cele incluse in pachetul foto ales?
Se pot achiziționa extra cu 15 lei/imaginea. Majoritatea familiilor consideră că numărul fotografiilor incluse în pachetele foto sunt suficiente.

Se semnează contract?
Desigur. Contractul îl veți primi în avans pentru a putea fi studiat, și îl vom semna împreună în ziua ședintei foto.

Ce trebuie să stiu pentru Sedinta foto cu bebelusi intre 6-11 luni2020-06-09T00:23:39+03:00

Pregătirea pentru sedinta foto a bebelus de 6-11luni necesită destul de putină pregătire. Mai jos aveți toate informațiile necesare.

Când venim la ședința foto?
Pentru bebelușii 6-11 luni, care stau deja singuri în funduleț cel mai important aspect este acela ca parinții să fie atenți la programul bebelușului atunci cand stabilesc ora la care vin la ședința foto, ca bebe să fie odihnit și mâncat.

Ținutele bebelușului
Eu fotografiez bebelușii 6-11luni cu și fără pampers. Studioul va fi încălzit corespunzător, prin pardoseală – nu aveți motive de îngrijorare legat de acest aspect.
Vestimentația si accesoriile sunt ale studioului și sunt pregătite de mine. Nu trebuie să aveți grija lor. Aveți posibilitatea de a alege culorile și recuzita preferată înainte de a ajunge la studio. Dacă aveți un obiect preferat pe care doriți să-l pastrăm in fotografii îl puteți aduce să-l fotografiem într-unul dintre decoruri.

Vestimentația părinților
Vă recomand să evitați vestimentația cu logo-uri, scrisuri, pătrațele, dungi, precum și cele lucioase sau cu paiete. Cele mai potrivite sunt ținutele simple în culori neutre (alb, gri, negru, crem sau pastel).
Vestimentația simplă nu se demodează și mai ales pune în evidență bebelușul.
De cele mai multe ori fotografiile cu părinții vor fi realizate pe fundal alb.
Pentru mămici studioul pune la dispoziție rochite pentru maternitate care se pot folosi și pentru sedințele de nou născut sau familie.
Pentru surioarele cu vârsta de pana la 4 ani studioul pune la dispoziție diferite rochițe din care va puteți alege una pentru cadrele de familie.

Cât durează o ședință foto cu bebelușul?
Ședința foto va dura aproximativ 90 min. Voi fotografia inițial bebelușul iar la final vom face fotografiile cu părinții. Timpul lor ideal de lucru este de 30-45 de minute.

Ce trebuie să aduceți
Trebuie sa aduceți lapte pentru bebe, dacă nu e alăptat, pampersi și ceva de ronțăit dacă este nevoie.

Pentru ca sesiunea să decurgă cât mai bine, vă rog sa țineți cont de câteva lucruri
1) evitați să îi faceți vaccinări cu câteva zile înainte.
2) dacă se poate cu o zi înainte aveți grijă să se odihnească suficient, evitați agitarea bebelușului pe cât posibil

Pot veni cu bunicii, nașii, sau alte persoane la ședința foto în studio?
Bebelușii sunt foarte sensibili la orice stări de agitație cât și la stimuli auditivi și vizuali, de aceea alte persoane înafară de părinți și frățiori/surioare nu sunt admise la ședința foto pentru a menține o stare de calm în studio propice pentru fotografierea micuților într-un timp mai scurt. Timpul lor ideal de lucru este de 30-45 de minute.

De știut la intrarea în studio
• Sedința foto are loc intr-un studio situat in București, Str Dantelei, nr 65, colț cu str. Arefului. Este o proprietate la curte cu o locatie nou costruita.
• Accesul în studio se fara fară incaltamintea de stradă, aceasta fiind lăsată la intrarea în studio. De obicei eu fotografiez pe toată lumea la tălpile goale. Daca doriți sa aveți incalțări la ședință trebuie să veniți cu ele la pachet de acasă (curate pe talpă).

Ce înseamnă un decor si câte decoruri se vor face?
Decorul este locul unde se fotografiază bebelușul sau familia.
Un decor este format din fundal (print cu imitație lemn, pânză pictată manual sau geamul cu perdele și lumină naturală), accesorii ( scăunel, băncută, mașinuță, coșuleț, leagăn, inimioară etc), blănițe și vestimentație. Unele decoruri pot fi mai elaborate și pot conține și alte elemente (flori, șemineu, uși de lemn etc). Aceste decoruri sunt folosite in perioadele de primăvară sau de Crăciun.
Intr-un singur decor se pot schimba câteva accesorii care nu depind de mutarea bebelușului (flori, căciulițe, bentite).
Fotografiile vor fi realizate din unghiuri diferite ca produsul final să aibe unicitate. În general facem 4 decoruri. Părintii își pot alege culorile și recuzita preferată înainte de a ajunge la studio. Decorurile sunt realizate de mine înainte de a ajunge familia la studio și în care bebe este mutat cu ușurința.

Când și cum plătim? Se achită avans?
Plata se face la sfârșitul ședinței foto, în numerar sau prin transfer bancar. Eu nu percep avans, am doar rugamintea de a fi anunțată daca intervine o situație excepțională ce vă împiedică să ajungeți la ședința foto.

Cum primim fotografiile?
Imaginile needitate, le veți primi într-o galerie privata, online, a doua zi dupa ședinta foto. Această galerie nu poate fi descărcată si salvată. Ea poate fi doar vizualizată. Aici puteți alege fotografiile preferate dupa cum sunt incluse în pachetul ales. Selecția lor se trimite automat către mine. Fotografiile editate le voi incărca într-o galerie privata, online, in 3 saptamâni de la primirea fotografiilor preferate. Acestea se pot descărca și salva.

Daca vreau mai multe fotografii decat cele incluse in pachetul foto ales?
Se pot achiziționa extra cu 5 lei/imaginea. Majoritatea familiilor consideră că numărul fotografiilor incluse în pachetele foto sunt suficiente.

Se semnează contract?
Desigur. Contractul îl veți primi în avans pentru a putea fi studiat, și îl vom semna împreună în ziua ședintei foto.

Ce trebuie să stiu pentru Sedinta foto Aniversară?2020-06-09T00:29:06+03:00

Pregătirea pentru sedinta foto aniversară necesită destul de putină pregătire. Mai jos aveți toate informațiile necesare.

Când venim la ședința foto?
Unii bebeluși sunt mai activi și încep să meargă înainte de vărsta de 1 anișor. De preferat ca ședința foto sa fie realizată înainte ca bebe să implinească 1 an. Dacă înca nu merge singurel, nu se poate deplasa prin studio și noi alergând dupa el. Fotografiile vor fi gata editate când bebe sărbătorește prima aniversare fiind un binevenit cadou pentru bunici și nași.

Ținutele bebelușului
Eu fotografiez bebelușii de 1 an cu pampers. Studioul va fi încălzit corespunzător, prin pardoseală – nu aveți motive de îngrijorare legat de acest aspect.
Vestimentația si accesoriile sunt ale studioului și sunt pregătite de mine. Nu trebuie să aveți grija lor. Aveți posibilitatea de a alege culorile și recuzita preferată înainte de a ajunge la studio.

Vestimentația părinților
Vă recomand să evitați vestimentația cu logo-uri, scrisuri, pătrațele, dungi, precum și cele lucioase sau cu paiete. Cele mai potrivite sunt ținutele simple în culori neutre (alb, gri, negru, crem sau pastel).
Vestimentația simplă nu se demodează și mai ales pune în evidență bebelușul.
De cele mai multe ori fotografiile cu părinții vor fi realizate pe fundal alb.
Pentru mămici studioul pune la dispoziție rochite pentru maternitate care se pot folosi și pentru sedințele aniversare sau familie.
Pentru surioarele cu vârsta de pana la 4 ani studioul pune la dispoziție diferite rochițe din care va puteți alege una pentru cadrele de familie.

Cât durează o ședință foto cu bebelușul?
În funcție de pachetul ales ședința foto va dura 1-2 ore. Voi fotografia inițial bebelușul iar la final vom face fotografiile cu părinții. Timpul lor ideal de lucru este de 45-60 de minute.

Ce trebuie să aduceți?
Trebuie sa aduceți recipientul lui cu apă, pampersi și ceva de ronțăit dacă este nevoie. Pentru sedința aniversară tortul este adus de către părinți. Trebuie să aveti grijă la alimentația lui legat de eventualele alergii.

Pentru ca sesiunea să decurgă cât mai bine, vă rog sa țineți cont de câteva lucruri
1) evitați să îi faceți vaccinări cu câteva zile înainte.
2) dacă se poate cu o zi înainte aveți grijă să se odihnească suficient, evitați agitarea bebelușului pe cât posibil

Pot veni cu bunicii, nașii, sau alte persoane la ședința foto în studio?
Bebelușii sunt foarte sensibili la orice stări de agitație cât și la stimuli auditivi și vizuali, de aceea alte persoane înafară de părinți și frățiori/surioare nu sunt admise la ședința foto pentru a menține o stare de calm în studio propice pentru fotografierea micuților într-un timp mai scurt. Timpul lor ideal de lucru este de 45-60 de minute.

De știut la intrarea în studio

• Sedința foto are loc intr-un studio situat in București, Str Dantelei, nr 65, colț cu str. Arefului. Este o proprietate la curte cu o locatie nou costruita.
• Accesul în studio se fara fară incaltamintea de stradă, aceasta fiind lăsată la intrarea în studio. De obicei eu fotografiez pe toată lumea la tălpile goale. Daca doriți sa aveți incalțări la ședință trebuie să veniți cu ele la pachet de acasă (curate pe talpă).

Ce înseamnă un decor si câte decoruri se vor face?
Decorul este locul unde se fotografiază bebelușul sau familia.
Un decor este format din fundal (print cu imitație lemn, print colorat cu prajituri sau alte imagini, pânză pictată manual sau geamul cu perdele și lumină naturală), accesorii ( cifra 1, literele ONE, scăunel, băncută, mașinuță cu cifra 1, coșuleț, leagăn, inimioară etc), cadita cu apă, blănițe și vestimentație. Fotografiile vor fi realizate din unghiuri diferite ca produsul final să aibe unicitate.
În funcție de pachetul ales facem intre 2- 4 decoruri diferite. Părintii își pot alege culorile și recuzita preferată înainte de a ajunge la studio. Decorurile sunt realizate de mine înainte de a ajunge familia la studio și în care bebe este mutat cu ușurința.
Pentru ședința aniversară doar pentru bebe se folosesc 2 decoruri. Unul pe fundal simplu, uni ( alb sau fundal pictat manual) cu diferite accesorii ( mașinuță cu cifra 1, scăunel, bancuță etc) si ulterior pe fundal cu print colorat unde se fotografiaza impreuna cu tortul.
Pentru ședința aniversară impreună cu părinții sunt 3-4 decoruri diferite. Unul simplu, uni, în care se fotografiază întreaga familie, două fundaluri colorate unde se fotografiază bebe în diferite accesorii (mașinuță cu cifra 1, scăunel, bancuță etc) plus tort și unul uni pentru fotografiile cu bălăceală în cadița cu apă.

Când și cum plătim? Se achită avans?
Plata se face la sfârșitul ședinței foto, în numerar sau prin transfer bancar. Eu nu percep avans, am doar rugamintea de a fi anunțată daca intervine o situație excepțională ce vă împiedică să ajungeți la ședința foto.

Cum primim fotografiile?
Imaginile needitate, le veți primi într-o galerie privata, online, a doua zi dupa ședinta foto. Această galerie nu poate fi descărcată si salvată. Ea poate fi doar vizualizată. Aici puteți alege fotografiile preferate dupa cum sunt incluse în pachetul ales. Selecția lor se trimite automat către mine. Fotografiile editate le voi incărca într-o galerie privata, online, in 3 saptamâni de la primirea fotografiilor preferate. Acestea se pot descărca și salva.

Daca vreau mai multe fotografii decat cele incluse in pachetul foto ales?
Se pot achiziționa extra cu 5 lei/imaginea. Majoritatea familiilor consideră că numărul fotografiilor incluse în pachetele foto sunt suficiente.

Se semnează contract?
Desigur. Contractul îl veți primi în avans pentru a putea fi studiat, și îl vom semna împreună în ziua ședintei foto.