Spatiul meu de suflet!

“Studioul este situat intr-o locatie nou construita, la curte, special amenajata pentru a putea realiza atat fotografie de studio (cu lumina naturala sau blitz), precum si fotografie in natura, pe iarba, sub lumina magica a soarelui.
Acesta detine o recuzita specifica sedintelor foto de studio, cu accesorii diferite, materiale naturale special realizate pentru pielea bebelusilor.
Daca doriti sa mutam povestea in natura, spatiul exterior este amenajat in functie de sezon pentru un rezultat spectaculos.”

 

TAVI TANASEFOTOGRAF

Studioul Foto

Studioul este spatiul meu drag si cald special amenajat pentru copii precum si pentru parinti care se pot relaxa pe confortabila canapea cu ceai sau cafea.
Acestia se pot simti in siguranta si relaxati pe toata durata sedintei foto.

Recuzita Studio

Pentru a putea realiza frumoasele cadre cu micile minuni studioul beneficiaza de recuzita special confectionata pentru ei.
Recuzita este hand made din materiale naturale, sigure cu finisaje atent realizate.
Am ales sa colabotez cu vanzatori talentati atat din tara precum si din strainatate ( America, Germania, Austria si Polonia) pentru a oferi materiale de inalta calitate.

Aparatura Foto

Fotografia nu se poate realiza fara aparatul foto asa ca eu folosesc Nikon D5, Nikon D800 impreuna cu obiectivele Nikon 24-70/f 2.8; Nikon 70-200/f 2.8; Nikon Micro 105/f 2.8; Nikon 20/f 1.8; Sigma Art 50mm,F1.4 si flash-uri Nikon SB 910, Elinchrom D-Lite RX4 si Elinchrom ELB 500 TTL Power Pack To Go set.