Prin utilizarea siteului nostru web (www.tavitanase.ro) si a paginilor oficiale SC T.T.A. CREATIVE SOLUTIONS SRL din retelele sociale, va exprimati acordul cu privire la prevederile Politicii de Confidentialitate actuale, asa cum este aceasta publicata pe site-urile noastre, precum si cu prevederile Termenilor si Conditiilor. In cazul in care nu sunteti de acord cu vreuna din prevederile Politicii de Confidentialitate sau a Termenilor si Conditiilor, va rugam sa nu utilizati site-ul si sa nu ne furnizati Informatiile dumneavoastra cu Caracter Personal.

POLITICA DE CONFIDENTIALITATE

Informatiile pe care le Colectam

Asa cum este definit in Politica de Confidentialitate, „Informatii cu Caracter Personal” inseamna orice informatie care are legatura cu identitatea dumneavoastra cum ar fi numele dumneavoastra, numarul de telefon si adresa de email. Site-ul pe care ati intrat poate colecta unele sau toate tipurile de Informatii cu Caracter Personal prin intermediul unui formular de contact. www.tavitanase.ro nu va colecta Informatii cu Caracter Personal in urma vizitei dumneavoastra pe site-urile noastre daca acestea nu ne sunt furnizate in mod voluntar, si nu va vom solicita sa furnizati mai multe informatii decat este necesar in vederea prestarii serviciilor de pe site-ul nostru. De asemenea, nu colectam date financiare sau alte informatii sensibile referitoare la utilizatorii nostri.

Modul in care folosim Informatiile cu Caracter Personal

Atunci cand furnizati Informatii cu Caracter Personal pe un site-ul www.tavitanase.ro, vom consolida aceste Informatii cu Caracter Personal si le vom folosi pentru scopul in care acestea au fost colectate in conformitate cu termenii Politicii de Confidentialitate. Le putem folosi pentru serviciile care ne sunt solicitate de catre dumneavoastra. Folosim de asemenea Informatiile cu Caracter Personal pentru a tine evidenta activitatilor utilizatorului pe site-urile noastre, pentru a imbunatati activitatile noastre de marketing si de promovare, sa analizam statistic utilizarea site-ului, sa imbunatatim caracteristicile precum si conceptia si continutul site-ului si pentru a imbunatati strategiile de marketing.

Folosim în interiorul site-ului nostru cookie-uri de urmărire şi performanţă pentru a vă permite o mai bună experienţă a folosirii acestuia. Informaţiile primite de la aceste cookie-uri ne ajută să înţelegem modul în care vizitatorii noştri folosesc website-ul, să stabilim vizitatorii unici sau timpul mediu petrecut vizualizând acest website sau alte pagini web pentru a putea îmbunătăţii calitatea conţinutului prezentat dumneavoastră.

Este important de stiut ca siteul este gazduit pe platforma edomenii.ro / GLOBE HOSTING Inc, EIN 26-2941168 mai multe detalii aici (https://www.edomenii.ro/politica-de-confidentialitate.html).

Daca ne contactati datele dumneavoastra sunt salvate pe aceasta platforma si le putem sterge oricand ne solicitati acest lucru prin email catre tavi.tanase@gmail.com.

De asemenea folosim email de la Google – GMAIL. Informatiile dumneavoastra ajung astfel in inbox-ul GMAIL.

www.tavitanase.ro